Vraag informatiepakket aan

Ontvang het informatiepakket

Door het verzenden van het formulier gaat u akkoord met ons privacybeleid. Geen zorgen, wij gebruiken deze gegevens uitsluitend om u eenmalig het informatiepakket te sturen.

Het alles-in-1 rookkanaal.
Schoner. Veiliger. Beter.

Ontdek isoduct

00110

Isoduct is zó veilig dat het probleemloos dichtbij brandbare materialen kan worden aangebracht. Een Isoduct rookkanaal doorstaat glansrijk elke test, zelfs bij rieten daken en houten verdiepingsvloeren. Veiliger bestaat niet.

> 50%

Hogere afvoercapaciteit

100%

Schoorsteenbrandbestendig

G0

Ingebouwde brandprotectie

T600

Conform Bouwbesluit

00000

> 50%

Hogere afvoercapaciteit

100%

Schoorsteenbrandbestendig

G0

Ingebouwde brandprotectie

T600

Conform Bouwbesluit

Verreweg

Het beste rookkanaal op de markt.

Dubbelwandig, duurzaam en ongeëvenaard. Isoduct is onomstotelijk bewezen het meest innovatieve, veilige en beste rookgasafvoersysteem in Nederland. Ooit.


Door de ingebouwde brandprotectie, onze uitgebreide range aan producten en accessoires stelt u het perfecte rookkanaal samen. Isoduct is geschikt voor: 

  • Elk type woning
  • Elk type dakbedekking 
  • Elk type pelletkachel, houtkachel en open haard

kalfire-w53-50r-v9-highres
Zet uw geluid aan

Geen roetaanslag & creosootvorming

Voorkom schoorsteenbrand.

Brand in of om de schoorsteen ontstaat meestal door creosootvorming, pyrolyse en/of oververhitting van het rookkanaal. Isoduct is het enige rookkanaal op de Nederlandse markt, dat door de unieke ingebouwde en brandwerende omkokering op zichzelf aan alle eisen voor brandveiligheid en wetgeving voor rookgasafvoervoorzieningen voldoet. Met Isoduct is de kans op schoorsteenbrand uitzonderlijk klein.

Stook

duurzamer.

Header_home

Mede door de hoge isolatiewaarde – wat afkoeling van het rookkanaal voorkomt – ontstaat een betere thermische trek en worden roetaanslag en creosootvorming tegengehouden. Met Isoduct bereikt u een tot 50% hogere afvoercapaciteit van rookgassen ten opzichte van de reguliere rookgasafvoersystemen. Zo stookt u veiliger én schoner.

Voorkom brandgevaar

Bescherm wat u lief is.

Voorkom dat er woningbrand ontstaat door schoorsteenbrand of oververhitting, geef vlammen geen kans. Bescherm uw huis en gezin, met het uitgekiende totaalsysteem van Isoduct.

Ons assortiment

Altijd een passende oplossing.

2
Aansluitstuk

Art nr. ID 125 / 150 / 200 / 250 A

1
Aansluitstuk met nisbus

Art nr. ID 125 / 150 / 200 / 250 AN

3
Trekkende kap met gaas

Art nr. ID 125 / 150 / 200 / 250 TKG

Bekijk alle accessoires