Vraag informatiepakket aan

Ontvang het informatiepakket

Door het verzenden van het formulier gaat u akkoord met ons privacybeleid. Geen zorgen, wij gebruiken deze gegevens uitsluitend om u eenmalig het informatiepakket te sturen.

Isoduct innoveert voor de wereld van morgen.

Door de ontwikkeling en productie van premium rookkanaal-oplossingen. Voor nu, en later.

Lees meer

Door de ontwikkeling en productie van premium rookkanaal-oplossingen. Voor nu, en later.

Isoduct_small_5 Isoduct_small_mobile

01

Voor uw veiligheid

02

Voor een betere wereld

03

Voor gebruikersgemak

Een groot deel van de in Nederland aangelegde rookkanalen voldoet niet aan de wettelijke veiligheidseisen. Voorkom onzichtbaar gevaar. Ga voor veiligheid en zekerheid met het unieke, alles-in-1 rookkanaal van Isoduct. Want iedereen verdient een veilig thuis.

Met Isoduct stook je schoner en veiliger dan met welk ander rookkanaalsysteem ook. Door de hoge isolatiewaarde ontstaat een betere trek, tot 50% extra afvoercapaciteit en is de kans op roet- en creosootvorming minimaal. En we blijven innoveren. Voor een betere wereld, nu en later.

Isoduct maakt het u graag makkelijk. Het alles-in-1 rookkanaal is eenvoudig te monteren, gaat levenslang mee en is zó veilig, dat een brandwerende ombouw niet nodig is. Een stoer staaltje techniek, gewoon bij u thuis.

Schoorsteenbrandbestendig

Innovatief en futureproof.

Directeur en innovator Jan Wiebe Kloppenburg over het unieke alles-in-1 rookgasafvoersysteem: “Als je als dealer of particulier eenmaal Isoduct gewend bent, wil je veelal niets anders meer. Bovendien voldoe je door de ingebouwde brandprotectie met Isoduct in één klap aan alle eisen op het gebied van veiligheid en wetgeving. Dat is bij andere halffabricaatproducten, waarbij een extra brandwerende ombouw vereist is, nog maar de vraag.’

Oer-Hollands product

Ambachtelijk vakmanschap.

Isoduct is een Nederlandse vinding. Bedacht, ontwikkeld én geproduceerd door Stoutenbourg B.V. te Ermelo. Het innovatieve en hoogwaardige totaalconcept is ongeëvenaard: het biedt zó veel voordelen ten opzichte van elk ander rookgaskanaal in de markt, dat steeds meer dealers en consumenten overtuigd raken. En Isoduct onophoudelijk terrein verovert. In Nederland én Europa.

Altijd in de buurt

Onze dealers

Alle dealers